با سلام
دوست عزیز چنانچه از پشتیبانی آواژنگ رضایت دارید . لطفا نظر خودتون رو در تاپیک زیر اعلام کنید .با تشکر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
با سلام
دوست عزیز چنانچه از پشتیبانی آواژنگ رضایت دارید . لطفا نظر خودتون رو در تاپیک زیر اعلام کنید .با تشکر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
والا پین داشت جامپرش اما اون چیزی که به پین وصل باشه رو نداشت
ینی اون قطعه آبی هه که وصل میشه به پین های جامپر رو نداشت و مجبور شدم از این روش برم
ممنون اوستا امید
نقل قول:
والا قبلا هم گفتم گلپسر . من تا حالا نشد که قطعه ای از سرویس های آواژنگ رو به گارانتی بفرستم . یه دلیلش اینه که گیگابایت یکی از برترین کیفیت ها رو داره و آواژنگ هم انگار رو کیفیت تاکید میکنه و من تا حالا خدمات پس از فروش آواژنگ رو تجربه نکردم
دوست گرامی این قسمت انجمن هم پشتیبانی آنلاین خدمات آواژنگ هست . این بخش انجمن شهر سخت افزار زیر نظر گارانتی آواژنگ اداره میشود .لطفا در صورت برطرف شدن مشکل در تاپیک که در بالا قرار داده شده ثبت کنید .نقل قول:
با تشکر:11():
ممنون اوستا Avajang (اسمتو نمیدونم:Love-ssa~! (1):)
الان مشکل نشناختن کیبرد و درآوردن باتری بایوس و چیزی که کلا به گارانتی نرفت ، چه ربطی به گارانتی اش داره؟
مشکلم برطرف شد اما گارانتی نرفت و وقتی گارانتی نرفت ، من ذهنیت ای از گارانتی آواژنگ ندارم که
ینی من الان دقیق برم اونجا چی بنویسم و بگم از آواژنگ؟
فقط نمیدونم چرا مادربرد اطلاعاتش اتوماتیک تغییر کرد . این جور که ملومه فامیلم دس نزد و کار کردن با باوس رو بلد نیست اصلا
همه چی درس بود و کابل دیتا ساتای رایتر رو که کشید بدش این طور شد
بحث گارانتی نیست دوست گرامی . بحث پاسخگویی به سوالات شما در این انجمن هست . اون تاپیک هم به خاطر همین هست . که میزان رضایت شما نسبت به پاسخگویی در این انجمن هست .نقل قول:
آها
از این لحاظ؟
من فک کردم هر کی کالاش بره گارانتی و تجربه ای از خدماتش پیدا کرد باید بنویسه
باشه الان مینویسم
راستی یه سئوال هم درباره ساتا اکسپرس دارم تو تاپیکش:give_rose: